Slide background

Informatie voor scholen

Samenwerking

Team AWeSome draagt graag bij aan een mooie maatschappij voor toekomstige generaties. In dat kader werken wij samen met scholen. Dit kan op verschillende manieren.

 

school social media

 • Interactieve ouderavond

  Onze ervaring leert dat er vanuit ouders veel vragen zijn over het social-mediagebruik van hun kinderen. Vanuit onze expertise willen wij een steentje bijdragen door ouders en docenten over social-mediagebruik te informeren. Wij kunnen uw school bijvoorbeeld een interactieve ouderavond aanbieden.

 • Mini-college voor leerlingen

  Wij leren leerlingen graag meer over de effecten van hun social-mediagebruik aan de hand van een interactieve lezing. Ook verzorgen wij lessen over het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

 • Profielwerkstukken

  Wij helpen leerlingen graag met hun profielwerkstuk. Ze zijn ook van harte uitgenodigd om mee te helpen aan ons onderzoek en hier een profielwerkstuk over te schrijven. Wij kunnen een handje meehelpen in de begeleiding, bijvoorbeeld door middel van een workshop voor docenten en leerlingen.

 • Onderzoek op uw school

  Wij doen regelmatig onderzoek naar de effecten van social-mediagebruik van derdejaars middelbare scholieren. Indien u net als wij benieuwd bent naar deze effecten, dan gaan we graag met u in gesprek om te horen wat we voor elkaar kunnen betekenen.

 

Een ander idee?

We staan open voor uw suggesties. Stuur ons gerust een mailtje.

Samenwerking? Idee├źn? Vragen?

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit project wordt gefinancierd door de NWO-Spinoza premie, toegekend aan Patti Valkenburg

NWO-logo_-_witruimte.pnguva logo